Termoplast

Marcajul rutier termoplast reprezintă o parte esențială a infrastructurii rutiere și este necesar pentru a oferi siguranță participanților la trafic. Cu toate acestea, problemele ridicate de marcajul rutier cu vopsele clasice, cum ar fi uzura mecanică și pierderea vizibilității pe timp de noapte sau în condiții meteorologice nefavorabile, au făcut ca acesta să devină o preocupare majoră pentru autoritățile de la nivel național și local.

Din fericire, soluția optimă la aceste probleme a venit prin utilizarea marcajului cu material termoplast. Acest marcaj rutier presupune aplicarea la cald, prin extrudare sau scurgere, a unui produs la temperatura de 170 – 220°C. Această metodă de aplicare a vopselei asigură un strat aderent și durabil, rezistent la factorii climatici și trafic.

Marcajul cu material termoplast este acoperit cu microbile din sticlă, asigurând un grad optim de retroreflexie în orice condiții meteorologice, pe timp de zi și de noapte. Aceasta îmbunătățește semnificativ vizibilitatea și siguranța rutieră. Este acoperit cu microbile din sticlă pentru o retroreflexie optimă pe timp de zi, noapte și în condiții nefavorabile. Este o alegere excelentă pentru autoritățile locale sau naționale interesate să îmbunătățească siguranța rutieră și calitatea infrastructurii rutiere.

În concluzie, este o soluție eficientă și responsabilă pentru problemele ridicate de marcajul rutier cu vopsele clasice. Cu o durabilitate și aderență sporită, acesta este cu siguranță o alegere inteligentă și responsabilă pentru orice autoritate care dorește să ofere siguranță participanților la trafic și să îmbunătățească calitatea infrastructurii rutiere. Vizibilitatea este îmbunătățită atât pe timp de zi, cât și de noapte.